<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d277734167287304196\x26blogName\x3dMarta\x27s+BloG\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://marta-pique.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3des\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://marta-pique.blogspot.com/\x26vt\x3d8124685008647266880', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <script language="javascript"> var blogUrl = "disculpinlesmolesties.blogspot.com"; function showCategory(category){ category = "\\\\""+category+"_\\\\""; var url = "http://search.blogger.com/?ui=blg&as_q=" + escape(category) + "&amp;bl_url=" + blogUrl; window.location.href = url; } </script>

Taula per a Sis

Nyoca va estrenar a la Tardoral passada (2008/2009) Una taula per a sis, una obra còmica d'Alan Ayckbourn, un autor contemporàni anglès. És una reflexió sobre les relacions familiars, tractades còmicament, patents sobretot, en els personatges femenins... (un d'ells.. el meu... el més còmic de tots i el millor personatge que he fet mai)

"L'obra s'inicia amb la celebració de l'aniversari de la Laura en un restaurant francès, del qual, la família n'és habitual. Amb una gran habilitat estructural, l'autor recorre al passat immediat i també al futur més properes per tal de donar-nos a conèixer els vincles dels seus fills amb les seves parelles i, alhora, amb la seva pròpia família.

Una taula per a sis és una profunda reflexió, en clau de comèdia, de les relacions humanes. Observem com s'estructuren i es desestructuren les vides dels personatges com si d'un castell de cartes es tractés." (Joan Monells, director)

Repartiment:

Laura (la mare): Consol Sans
Robert (el pare) Josep Lluís Simarro
Enric (el fill gran) Dani Acosta
Estefania (dona de l'Enric) Roser Cruells
Roland (fill pertit) Francesc Martí
Alexandra (parella d'en Roland) Marta Piqué
Calvino (amo del restaurant) Jordi Allepuz
Tito (cambrer) José Ruiz




Fitxa Tècninca:


Escenografia: Ferran Ycobalzeta
Atrezzo: Carmina Moncau
Vestuari: Consol Sans
Il·luminació: Jordi Canudas
So: Núria Mas
traducció i adaptació: Carmina Moncau
Direcció: Joan Monells

PROPERS BOLOS:

25 d'octubre del 2009 a Palau Solità
1 de novembre del 2009 a Valldoreix
8 de novembre del 2009 Sant Feliu de Guixols (era concurs, un 8'5 de nota, no està mal...)
23 de gener del 2010 a Camps
7 de febrer del 2010 a Santa Perpètua
20 de febrer a les Franqueses
14 de març a Arenys

2010:

17 de gener a Canet
23 de gener a Fals
24 de gener a Gràcia
7 de febrer a Santa Perpètua
20 de febrer a les Franqueses
28 de febrer a Caldes
7 de març a Calella
14 de març a Arenys

Etiquetas:

| Seguent »
| Seguent »
| Seguent »
| Seguent »
| Seguent »
| Seguent »
| Seguent »
| Seguent »
| Seguent »

18 de septiembre de 2009, 11:39

et vindré a veure...    



» Publicar un comentario