<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d277734167287304196\x26blogName\x3dMarta\x27s+BloG\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://marta-pique.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3des\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://marta-pique.blogspot.com/\x26vt\x3d8124685008647266880', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <script language="javascript"> var blogUrl = "disculpinlesmolesties.blogspot.com"; function showCategory(category){ category = "\\\\""+category+"_\\\\""; var url = "http://search.blogger.com/?ui=blg&as_q=" + escape(category) + "&amp;bl_url=" + blogUrl; window.location.href = url; } </script>

Un Món Paral·lel

A tercer vaig fer l'assignatura de Taller de Documental. L'Ernest en David, la Carla, l'Alba i jo, vam decidir fer un documental sobre Els Dofins. 

Els Dofins és una Associació de Disminuïts Psíquics i Físics de La Garriga que es creà el mes d'octubre del 2000, fruit de la iniciativa d'un col·lectiu de pares i mares amb fills/es discapacitats, amb l'objectiu de promocionar la integració i normalització d'aquestes persones.
L'Associació va sorgir per donar resposta a un seguit de necessitats que presentaven cadascun dels membres del grup, com la necessitat de potenciar l'autonomia, la integració social i crear un espai lúdic propi.

El nostre documental pretén transmetre i reflectir la vida quotidiana, el pa de cada dia, de tres personatges amb problemes de discapacitat mental. El que volem és agafar personatges que responguin bé davant la càmera i fer un seguiment de les activitats que realitzen al taller de teatre, de la relació que mantenen amb els seus pares i amics, etc.

* Video... (d'aquí uns dies..)

La veritat és que vam tenir molts i molts problemes pel so perquè no teniem perxa, vam utilitzar un pal d'escombra.. els nois cridaven molt i la sala ressonava. A més no podiem controlar gens la llum... és a dir que el nivell del documental no és gaire elevat, però com a experiència va ser més que increible... Els nois, tots i cada un d'ells, són genials.

El documental ja s'ha passat una vegada al Patronat de la Garriga quan el grup va estrenar l'obra. El març el tornen a passar per les escoles de la Garriga. Potser audiovisualment és millorable però sembla que desperta un sentiment de solidaritat i això, em fa feilç.

Etiquetas:

| Seguent »
| Seguent »
| Seguent »
| Seguent »
| Seguent »
| Seguent »
| Seguent »
| Seguent »
| Seguent »

» Publicar un comentario